Відбулося чергове засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ, під час якого було розглянуто низку актуальних питань життєдіяльності вишу. Серед них – стан та перспективи розвитку дистанційної форми навчання в університеті, про стан працевлаштування випускників університету та їх адаптацію до професійної діяльності на посадах, про використання квест-технологій в освітньому процесі тощо.

Під час роботи Вченої ради було відзначено здобутки працівників та курсантів університету. Диплом доктора філософії отримала Анастасія Мосейчук, якій присуджено ступінь доктора філософії у галузі знань «Право» за спеціальністю «Право».  

Диплом за ІІІ місце у конкурсі імені Святого Володимира на краще науково-практичне видання у номінації «Правнича освіта і наука», секція «Підручники та посібники», за інформаційно-практичний довідник «Підготовка працівників поліції у зарубіжних країнах» нагороджено завідувача науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Костянтина Бугайчука.

Сертифікатами відзначено курсантів університету, які взяли участь у міжнародному Дебатному турнірі англійською мовою за темою «Телебачення є головною причиною насильства в сучасному суспільстві». Їх опонентами стали курсанти Академії поліцейських сил в Братиславі (Словаччина). За результатами трьох раундів команди набрали однакову кількість балів. Сертифікати отримали: курсант факультету № 2 Руслан Чубенко, якого було визнано кращим спікером серед двох команд,  курсант факультету № 2 Юрій Рескаленко та курсант факультету № 1 Максим Кущ.

Турнір було проведено кафедрою іноземних мов та відділом міжнародного співробітництва університету. Привітав усіх із здобутками та вручив дипломи й сертифікати ректор університету Валерій Сокуренко.

ВЗГ ХНУВС