Курсант 4 курсу факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Роман Романів взяв участь у Всеукраїнському круглому столі «Актуальні питання кримінального права України у контексті реформування Кримінального Кодексу України», що проводився Харківським університетом. Доповідь Романа Романіва за актуальною темою «Фальсифікація лікарських засобів у контексті реформування Кримінального Кодексу України» (науковий керівник – доцент кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 ХНУВС кандидат юридичних наук, доцент Ксенія Юртаєва) викликала зацікавленість у учасників наукового заходу. У рамках проведення загальної дискусії учасники круглого столу обговорили проблемні питання встановлення кримінальної відповідальності за підробку і збут фальсифікованих лікарських засобів, у тому числі за допомогою інформаційних систем, та особливості регламентації цього питання в Проєкті Кримінального кодексу України.

За участь у Всеукраїнському круглому столі Роман Романів отримав сертифікат учасника, а тези його доповіді увійшли до збірника матеріалів доповідей учасників круглого столу.

Науково-дослідницьку роботу Роман Романів проводив в рамках діяльності наукового гуртка кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1.

ВЗГ ХНУВС