Представники факультетів № 3 та № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Дар’я Балаш та Олександр Шульгін провели профорієнтаційну роботу у Харківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 114 та поспілкувалися з учнями 10 класу і заступницею директора школи з навчально-виховної роботи Іриною Балашовою.

Під час зустрічі зі старшокласниками представники університету розповіли про переваги отримання вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про перспективи подальшого працевлаштування випускників. Також розповіли школярам про особливості підготовки бакалаврів та магістрів на факультетах № 3 та № 6, про діяльність підготовчих курсів і військової кафедри, про умови проживання у гуртожитку, про можливості користування ресурсами університетської бібліотеки. Учням була цікава інформація про роботу наукових гуртків та спортивних секцій.

Представники університету ознайомили юнаків і дівчат із роботою експерта-криміналіста та провели тренінг щодо правил поведінки в умовах екстремальної ситуації.

Майбутні абітурієнти отримали іміджеві матеріали про університет.

ВЗГ ХНУВС