У рамках реалізації пілотного проєкту, який передбачає інтенсифікацію академічної мобільності між закладами вищої освіти, що належать до сфери управління МВС України, кафедрою теорії та історії держави і права факультету № 1 було проведено бінарне заняття за участі професора Одеського державного університету внутрішніх справ Ігоря Магновського.

Доцент кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Геннадій Дедурін і професор кафедри теорії та філософії права факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Одеського державного університету внутрішніх справ Ігор Магновський провели бінарне заняття з дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн» для курсантів першого курсу факультету № 2 ХНУВС за темою «Тоталітарні та авторитарні режими у країнах Західної Європи».

Під час проведення заняття було розглянуто та проаналізовано основні причини утворення подібних режимів та їх специфічні риси. Заслухано  виступи курсантів з даної теми. Заняття пройшло у дискусійній формі. Підсумовуючи результати семінару, професор Ігор Магновський зазначив, що розглянуті питання мають сприяти формуванню у здобувачів вищої освіти розуміння спільних та відмінних рис між тоталітарними режимами. На прикладі фашистської Італії, нацистської Німеччини та франкістської Іспанії було розкрито правовий нігілізм та антидемократичну сутність згаданих режимів і зроблено відповідні висновки.

ВЗГ ХНУВС