Цьогорічний «Студентський бал-маскарад 2021» відбувся в готелі «Харків-Палас» і зібрав танцювальні пари з 18 вишів міста. У цьому заході, який вже став традиційним, взяли участь десять курсантських і студентських пар Харківського національного університету внутрішніх справ.

Організатор «Студентського балу-маскараду»  – Управління у справах сім’ї та молоді Департаменту сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Розкішні костюми, вишукані маски, шик манер! Запаморочлива музика закрутила у вирі танців студентсько-курсантський цвіт міста. Авторитетне журі за результатами виступів обрало найкращі танцювальні пари від кожного закладу вищої освіти. Королем і Королевою балу від Харківського національного університету внутрішніх справ стали курсанти 2 курсу факультету № 1 Іван Шкурат і Владислава Балера. За словами переможців вони доклали багато зусиль, щоб добре виступити та гідно представити свій університет.

Курсанти і студенти Харківського національного університету внутрішніх справ є активними учасниками культурно-масових заходів, що проводяться у Харкові та області. Як зазначає ректор університету Валерій Сокуренко, молодь має завжди йти в ногу з часом, займати активну життєву позицію й бути прикладом для інших. «В університеті багато уваги приділяється естетичному, військово-патріотичному вихованню юнаків і дівчат. Ми робимо все, щоб наша молодь була успішною і щасливою. Лише така людина, яка вміє щиро радіти життю, отримувати прекрасні емоції й дарувати їх іншим, зможе упевнено крокувати по життю».

ВЗГ ХНУВС