За ініціативи завідувача кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 ХНУВС Вадима Харченко представники факультету № 6 – Вікторія Давіденко, Олександр Шульгін, Катерина Морозюк та інспекторка факультету № 3 Дар’я Балаш відвідали Харківську гімназію І-ІІІ ступенів № 46 імені М.В. Ломоносова, де поспілкувалися з учнями 10 та 11 класів.

Під час зустрічі зі старшокласниками та випускниками представники університету розповіли учням про перспективи та переваги отримання вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Вони ознайомили школярів із перспективами подальшого працевлаштування випускників, розповили про особливості підготовки бакалаврів та магістрів на факультетах № 3 та № 6, про діяльність підготовчих курсів і військової кафедри, про умови проживання у гуртожитках, можливості користування ресурсами бібліотеки, про наукові гуртки та спортивні секції. Також провели лекцію-бесіду на тему «Як не стати жертвою шахраїв в інтернеті», продемонстрували роботу експерта-криміналіста та провели тренінг із правил поведінки у екстремальних умовах.

Старшокласників було запрошено приєднатися до онлайн-зустрічі керівництва вишу та факультету № 6 із майбутніми абітурієнтами, яка відбудеться 15 грудня 2021 року. Також запросили взяти участь в олімпіаді «Юний правознавець», яку дистанційно 11 грудня 2021 року проведе факультет № 6.

Майбутні абітурієнти отримали інформаційно-іміджеві матеріали університету.

ВЗГ ХНУВС