Доцентка кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Яна Садикова взяла участь у X міжнародному форумі із практики Європейського суду з прав людини. Організаторами онлайн-заходу виступили Координатор проєктів ОБСЄ в Україні спільно з проєктом Ради Європи «Підтримка судової влади в Україні в забезпеченні кращого доступу до правосуддя», Верховний Суд, Національна школа суддів України та Львівський національний університет імені Івана Франка.

Щорічний міжнародний форум із практики Європейського суду з прав людини – це платформа для обговорення важливих питань щодо застосування практики ЄСПЛ та її впливу на Україну для усіх гілок державної влади в Україні, суддів ЄСПЛ, правників, науковців, неурядових організацій та експертів у галузі захисту прав людини, а для науково-педагогічних працівників та науковців – і підвищення кваліфікації, і обмін думками, і можливість бути в курсі трендів юридичної практики.

Яна Садикова також взяла участь онлайн у міжнародному форумі «Інформаційна безпека: актуальні тренди 2020-2021», що розпочався з панельної дискусії «Світові тренди 2020-2021 у сфері інформаційної безпеки». Подальша робота відбувалася за секціями, основними напрямами яких стали «Гуманітарні та управлінські технології в сфері інформаційної безпеки» та «Digital та психотехнології в сфері інформбезпеки».

Сумська філія ХНУВС