Завідувач кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології факультету № 6 професор Михайло Щербаковський та професор цієї ж кафедри професор Валентина Корж взяли участь у ІІІ щорічній міжнародно-практичній конференції «Актуальні питання судової експертології, криміналістики та кримінального процесу», що відбулася в онлайн-режимі у Київському науково-дослідному інституті судових експертиз Міністерства юстиції України.

Конференція зібрала провідних вітчизняних фахівців та понад 25 учасників з різних країн Європи та Сполучених Штатів Америки. У доповідях науковців і практиків обговорювалися сучасні організаційно-методичні питання теорії і практики судової експертизи, криміналістики і кримінального процесу, теоретико-прикладні проблеми криміналістичної, інженерно-технічної, економічної, товарознавчої, мистецтвознавчої, інтелектуальної власності, психологічної, судово-медичної, молекулярно-генетичної, військової, екологічної експертиз тощо. Науковці аналізували загальноприйняті та нові методологічні підходи в експертній практиці різних країн.

Участь у конференції дозволила об’єднати широке коло науковців і практиків та надала поштовх подальшому розвитку й дослідженню теоретичних, науково-практичних проблем судово-експертної діяльності.

ВЗГ ХНУВС