На кафедрі кримінального права і кримінології факультету № 1 ХНУВС відбулося заключне засідання наукового гуртка у 2021 році. Його керівник – професор кафедри кандидат юридичних наук, доцент Кирило Черевко відзначив важливість наукової роботи курсантів із врахуванням поглибленого дослідження кримінального права, кримінології та кримінально-виконавчого права та окреслив коло основних завдань та питань, що будуть розглянуті у наступному році. Доцентка кафедри кандидат юридичних наук, доцентка Ксенія Юртаєва розповіла про регіональні, всеукраїнські та міжнародні наукові конкурси, гранти, конференції, які пройдуть у 2022 році, та відзначила, що визнання досягнень курсантів має відбуватися через їх знання і наукову активність.

Активна участь у роботі наукового гуртка допомагає курсантам визначатись із темами власних наукових досліджень та успішно представляти результати цих досліджень на наукових конференціях та інших навчальних і наукових заходах, здобуваючи призові місця.

Наприкінці засідання було вручено грамоти найбільш активним курсантам наукового гуртка кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1, серед яких: Анастасія Дорош, Яна Свистун, Сергій Хара, Роман Романів, Андрій Топчій та ін.

ВЗГ ХНУВС