Учасниця Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ курсантка 2 курсу факультету № 1 Кристина Коваль пройшла курс «Gender-based Violence» на освітній онлайн-платформі LEEd CEPOL та отримала сертифікат.

Під час проходження курсу було висвітлено такі теми, як форми гендерного насильства,  найбільш уразливі групи, підходи Європейського Союзу щодо визначення гендерного насильства, невідкладні дії поліцейських під час виявлення гендерного насильства, тактика дій під час розслідування правопорушень, які пов’язані з гендерним насильством, профілактичні заходи щодо попередження гендерного насильства, що використовуються в роботі поліції.

Курсанти університету активно долучаються до проходження онлайн-курсів на платформі LEEd CEPOL за підтримки відділу міжнародного співробітництва та кафедри іноземних мов університету. Знання та навички, отримані під час проходження курсів, можна застосовувати у науковій, громадській роботі в університеті, а також у практичній роботі працівника поліції.

ВЗГ ХНУВС