Курсанти другого курсу Сумської філії ХНУВС протягом місяця проходитимуть навчальну практику у практичних підрозділах поліції по всій Україні. 97 вихованців вишу нестимуть службу у підрозділах превентивної діяльності Сумської, Чернігівської, Донецької та Полтавської областей. 

«Ми підібрали для вас найкращих наставників, – звернувся до присутніх начальник ГУНП в Сумській області полковник поліції Сергій Чиж. – Упевнений, що за цей час ви покажете свої знання на гідному рівні та вірно застосуєте їх у практиці. Від молодого покоління ми чекаємо активності та відкриті для ваших нових ідей, які допоможуть покращити результати роботи поліції Сумщини в цілому».

Директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш зазначив: «Протягом навчання ви набули необхідних знань та навичок професії поліцейського. Застосовуйте їх на практиці і пам’ятайте, що населення буде оцінювати і вашу роботу, і ваші особисті якості, тож не підведіть своїх вчителів! Гідно виконуйте свої обов’язки!».

За час проходження практики курсанти вдосконалять свої знання, набудуть досвіду, що стане підґрунтям для подальшої службової діяльності.

Сумська філія ХНУВС