Голова Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда взяв участь в онлайн-семінарі з проєктного менеджменту у рамках міжнародної програмі «Розширення прав і можливостей молодих лідерів під час пандемії», яка має на меті надихнути молодих активістів із Грузії, Молдови та України здійснювати колективні дії задля вирішення загальних проблем і побудови більш стійкого суспільства після пандемії COVID-19. Програма реалізується за підтримки The German Marshall Fund of the United States (GMF).

Тренером виступив Лаша Кердікашвілі – старший консультант EY Business Consulting, який має великий досвід у сфері консультування корпорації з ключових стратегічних питань і керування розробкою та впровадженням широкомасштабних ініціатив, координації проєктних груп.

Учасники міжнародного семінару проаналізували актуальні питання складання проєктних заявок, оформлення бюджету проєкту, визначення кількісних і якісних індикаторів вимірювання успішності проєкту, а також взяли участь у розробці спільних міжнародних соціальних проєктів на тему протидії раку передміхурової залози силами громадськості.

ВЗГ ХНУВС