На засіданні кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 відбулося обговорення проєктів оновлених освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

В обговоренні взяли участь завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки Ольга Гетманець та науково-педагогічний склад цієї ж кафедри, а також у форматі онлайн стейкхолдери освітньо-професійних програм – Голова Наглядової ради АТ «Банк «ГРАНТ» Саркіс Симов’ян та начальник Східного міжрегіонального управління Міністерства Юстиції (м. Харкова) Валентин Мельник.

Під час діалогу було обговорено особливості навчальних планів названої спеціальності. Стейкхолдери відзначили високий рівень підготовки випускників та їх конкурентоспроможність на ринку праці цієї сфери. Було внесено ряд конструктивних пропозицій щодо вдосконалення освітньо-професійних програм. Гарант освітньої програми спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Ольга Гетманець подякувала присутнім за продуктивну роботу та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.

ВЗГ ХНУВС