Курсанти 4 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ під час зимових канікул в різних містах України відвідали навчальні заклади, де провели зустрічі з керівниками та зі школярами випускних класів, розповіли їм про університет і свою майбутню професію поліцейського.

Євген В’юнник, Іван Комар, Єгор Маринов, Дар’я Матвієнко, Сергій Тригуб, Євгеній Гончаров, Анастасія Кравченко, Олександра Волкова, Артем Білоконь, Євгеній Саєнко, Рустам Гадшимурадов, Вадим Веремієнко та інші побували у загальноосвітніх школах м. Мелітопіль Запорізької області; Васильківської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області; м. Кропивницький Кіровоградської області; Полтавської міської ради Полтавської області; м. Суми та Садівської сільської ради Сумського району Сумської області; Добропільської міської ради Донецької області; м. Лисичанськ Луганської області та Новопсковської селищної ради Старобільського району Луганської області;  Золотоніської міської ради Черкаської області, об’єднаних територіальних громадах Харківської області та м. Харків.

Курсанти розповіли про переваги навчання в університеті, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців, про умови вступу до поліцейського вишу, про подальше навчання за обраними спеціальностями тощо. Школярі отримали інформативні матеріали, з яких можна більше дізнатися про університет.

ВЗГ ХНУВС