Доцентка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Ірина Антол пройшла онлайн-курс «Економіка на кожен день» через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus та отримала сертифікат.

Лектор курсу Наталія Мельник – BFMC-директорка Bendukidze Free Market Center, редакторка посібника «Економіка» для 8(9) класів закладів загальної середньої освіти (автори – Ж. Шіленс, М. Вишняускайте, Н. Майбогіна), має багаторічний досвід викладання, ступінь магістра з політології (європейські студії) та сертифікат з психології та педагогіки Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Онлайн-курс «Економіка на кожен день» допоміг опанувати знання щодо можливостей та обмеження економіки, основних засад роботи ринку, правильного керування доходами та витратами, конкуренції та монополії тощо.

Курс розрахований на всіх, хто хоче краще розуміти динамічний світ довкола та досягти успіху в конкурентному середовищі. Під час курсу було представлено відеолекції, додаткові матеріали до лекцій, практичні завдання, тести для самоперевірки набутих знань, корисні посилання.

Отримані знання будуть застосовані у рамках навчальних курсів, що викладаються кафедрою правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС