Для студентів 3 курсу факультету № 6, що навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», доцентом кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Миколою Голубом спільно з інспектором відділу контролю за обігом зброї ГУ НП в Харківській області майором поліції Олегом Пановим проведено лекційне бінарне заняття на тему: «Здійснення дозвільної системи органами Національної поліції».

Олег Панов розповів про основні завдання,  функції, правове регулювання, організацію та планування роботи підрозділів дозвільної системи, значення цієї служби у превентивній діяльності Національної поліції, забезпеченні публічного порядку та безпеки.

Також Олег Панов довів до відома студентів значення та особливості діяльності співробітників відділу контролю за обігом зброї.

Залучення практичних працівників Головного Управління Національної поліції України в Харківській області підвищує актуальність навчального процесу, наповнює його  практичним змістом, що позитивно сприймається студентами.

ВЗГ ХНУВС