Розпочато набір учасників із числа атестованого складу ХНУВС для участі у програмі обміну CEPOL Exchange Program 2022. Для участі у програмі учасник повинен:

  • володіти англійською мовою (за домовленістю сторін може бути погоджена третя мова для спілкування. Однак, всі документи заповнюються виключно англійською мовою);
  • знайти рівного за посадою або званням поліцейського з іншої країни для проведення обміну (координатор програми надає інформаційну допомогу).

Звертаємо Вашу увагу, що учасник самостійно несе відповідальність за організацію програми візиту під час перебування в Україні.

Для початку пошуку партнера по обміну необхідно до 31 січня 2022 року в онлайн режимі (через viber) повідомити координатора про Ваше бажання (із зазначенням сфери професійних інтересів), ознайомитись із UserGuidefortheCEPOLExchangeProgram (https://bit.ly/3u2hb9I), формою рапорту (https://bit.ly/3rR1Ypv), аплікаційною формою (https://bit.ly/3ABTZQT).

Кінцевий термін подачі документів 15 лютого 2022 року.

Документи для участі у програмі подаються координатору програми CEPOL Exchange Programк.ю.н., майору поліції Качинській Мар’яні Олександрівні (+38 099 376 92 33).