Помічниця ректора Харківського національного університету внутрішніх справ з гендерних питань кандидатка юридичних наук, доцентка Оксана Цукан, кандидатка соціологічних наук, доцентка Наталія Бобро, фахівчиня відділу міжнародного співробітництва координаторка проєктів Наукового парку Надія Сергієнко взяли участь у засіданні Коаліції «Харківщина 1325».

Мета зібрання – дієва імплементація Регіонального плану дій «Жінки. Мир. Безпека 1325» із урахуванням проблематики та сучасних потреб Харківського регіону.

У Центрі гендерної культури м. Харків зібралися представники та представниці закладів вищої освіти сектору безпеки та оборони, політичних кіл, благодійних фондів та громадських організацій разом із координаторками Центру. Було обговорено результати проведеної роботи, проаналізовано зміни до Регіонального плану дій, окреслено нові завдання Коаліції на лютий поточного року. Було також відзначено, що Коаліція постійно розширюється, збільшуючи кількість своїх членів.

Учасники заходу першими переглянули нову експозицію віртуальної версії Музею жіночої та гендерної історії «Жінки на захисті миру та безпеки».

ВЗГ ХНУВС