Завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС Олена Лук’янихіна  та студент 1 курсу магістратури спеціальності 081 «Право» Олексій Лук’янчук стали учасниками вебінару компаній Clarivate на тему «Можливості референс-менеджера EndNote для роботи з бібліографією». Під час вебінару учасники отримали практичні поради з таких напрямів:

  • Створення акаунту, наповнення бібліотеки через імпорт записів з Web of Science, сайтів журналів, онлайн-бібліотек, Google Scholar, додавання записів вручну.
  • Створення та впорядкування каталогу, спільний доступ до даних, використання у науковій роботі (створення звітів) та освітньому процесі.
  • (Пере)оформлення статті за форматом обраного видання за допомогою Cite While You Write™. Робота з рукописом додавання/видалення посилань, правки, версія для подання до видання.

Практичні рекомендації від доповідачів семінару стануть у нагоді здобувачам вищої освіти під час підготовки й оформлення власних наукових досліджень, які виконуються в рамках дисципліни й поза нею.

Після завершення заходу учасники отримали сертифікати.

Сумська філія ХНУВС