Під час шикування особового складу Харківського національного університету внутрішніх справ на великому плацу відбулося нагородження курсантів, які стали призерами та переможцями змагань з різних видів спорту. Нагороди – дипломи та медалі – вручив ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко.

 Серед нагороджених – курсант 1 курсу факультету № 3 Богдан Мошенський, який взяв участь у юніорському Чемпіонаті України з шорт-треку і посів ІІ місце в естафетній гонці на 3000 м і ІІІ місце на дистанції 500 м, а також виборов право взяти участь у юніорському Чемпіонаті світу з шорт-треку, що проходитиме у м. Гданськ (Польща).

Відзначено учасників чемпіонату України з боротьби самбо серед юніорів. Курсант 3 курсу факультету № 1 Денис Смирнов у ваговій категорії понад 98 кг посів ІІІ місце, а курсант 2 курсу факультету № 2 Василь Сидор у ваговій категорії до 71 кг – І місце.

Нагороди вручено учасникам Кубку України з таїландського боксу муей-тай, де курсант 1 курсу факультету № 2 Дмитро Шелесько посів ІІІ місце у ваговій категорії до 54 кг і курсант 3 курсу факультету № 1 Єгор Скуріхін – І місце у ваговій категорії до 75 кг і виборов право у складі збірної команди України з таїландського боксу стати учасником чемпіонату Європи, що відбудеться у м. Стамбул (Туреччина).

Ректор привітав курсантів зі спортивними досягненнями й побажав їм нових здобутків і перемог.

ВЗГ ХНУВС