Учасник Школи наукового лідерства ХНУВС курсант 1 курсу факультету № 1 Григорій Загрунний взяв участь у серії відкритих онлайн-лекцій «Проєктний менеджмент як складова молодіжної роботи». Під час лекцій курсант дізнався про безліч інструментів для онлайн навчання та як ними користуватися задля збільшення ефективності освітнього процесу та розвитку soft skills молоді.

Лекції містили інформацію, як професійно створювати та реалізовувати молодіжні проєкти, а сама програма складалася з декількох модулів: як системно планувати проєкт; що впливає на його якісну реалізацію; як налагоджувати роботу команди; де знайти фінансування для своєї ініціативи; як успішно моніторити проєкт.

Учасники дізналися більше про діяльність Британської Ради в Україні та обговорили подальшу співпрацю з цією організацією, зрозуміли, як стати активним громадянином, здатним ефективно втілювати власні ініціативи та змінювати світ.

Григорій Загрунний впевнений, що для майбутнього правоохоронця тема лекторію є надзвичайно актуальною, адже Міністерство внутрішніх справ України впроваджує нові проєкти, спрямовані на підвищення рівня довіри населення до поліції, розвиток правової культури, законності та патріотизму.

ВЗГ ХНУВС