Харківський національний університет внутрішніх справ у рамках реалізації проєкту Горизонт 2020 – «Європейське регіональне партнерство за гендерну рівність у цифрову епоху» проводить Інноваційний табір «Гендер в науці та безпеці».

Інноваційний табір – захід із міждисциплінарними командами, які працюють над ефективним рішенням проблемного питання, триватиме з 07.00 до 19.30 16 квітня.

Під час проведення інноваційних таборів увага зосереджена на створенні нових політик, процесів та практики або послуги, що вирішують складні проблеми.

Рекомендації до кандидатів: мати досвід участі у заходах, розробці цікавих проєктів або наукових статей у сфері гендерної рівності.

Для участі: учасник/учасниця має пройти відбір, заповнивши електронну форму за посиланням: https://forms.gle/TbFvHXh34okrW1PJ9.

Про захід: учасник/учасниця представляють проєкт за темою «Гендер в науці та безпеці», який розглядатиметься та оцінюватиметься компетентним журі більш ніж за 26 критеріями. Автор найбільш актуальної та цікавої подачі вирішення проблемного питання переможе за кількістю балів.

Переможці отримають шестимісячну менторінгову підтримку.

Головною нагородою стане участь у міжнародній літній школі з лідерства (червень 2023 Харків-Женева-Валенсія) протягом трьох тижнів.

Дізнайся більше про проєкт за посиланнями: https://cutt.ly/mPiTSbM

Twitter: https://twitter.com/Equals_EU

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/equals-eu/

Instagram: https://www.instagram.com/equalseu/

Facebook: https://www.facebook.com/equalseu

#EqualsEU #EqualsEUinnovationcamps