У рамках програми «Україна Єдина!» помічницею ректора з гендерних питань кандидаткою юридичних наук, доценткою Оксаною Цукан проведено зустріч з курсантською спільнотою Харківського національного університету внутрішніх справ. Особливу увагу було приділено необхідності постійного підвищення кваліфікації, розвитку комунікаційних та лідерських якостей. Доцентка кафедри соціальних та економічних дисциплін кандидатка соціологічних наук, доцентка Наталія Бобро за допомогою інтерактивних засобів допомогла присутнім зануритися до повністю гендерно інклюзивного суспільства та виявити свої найкращі якості.

Помічниця ректора презентувала можливості участі у Гендерному квесті проєкту «Через рівність і порозуміння до захисту та безпеки» ЗВО сектору безпеки та оборони України, який проводиться за ініціативи МВС. Мета заходу – забезпечення реалізації принципів гендерної рівності серед курсантської спільноти та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання в Україні.

Анонсовано початок реєстрації щодо участі в Інноваційному таборі «Гендер в науці та безпеці» в рамках реалізації проєкту Горизонт 2020 – «Європейське регіональне партнерство для гендерної рівності в епоху цифрових технологій». Посилання на участь – https://forms.gle/TbFvHXh34okrW1PJ9. Проєкт спрямовано на створення розумних, стійких та інклюзивних екосистем соціальних інновацій у місцевих громадах, містах Європи та в неєвропейських країнах на Глобальному Півночі та Півдні.

ВЗГ ХНУВС