У День вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні працівники, курсанти, студенти Харківського національного університету внутрішніх справ вшанували пам'ять героїв, які віддали своє життя за свободу та європейській вибір громадян України та поклали квіти до пам'ятника Героям Небесної Сотні.

Представники Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС взяли участь у загальноміському меморіальному заході, присвяченому Дню Героїв Небесної Сотні. Разом із міською владою міста Кременчук, учасниками Майдану і Революції Гідності та небайдужими містянами, курсанти та студенти коледжу поклали квіти до пам’ятного знаку «Героям Небесної Сотні».

З 18 по 20 лютого 2015 року на Майдані Незалежності загинуло понад 100 протестувальників, яких сьогодні називають Небесною Сотнею. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто пожертвував своїм життям, захищаючи права, честь і гідність українського народу, та поклали квіти до пам’ятника борцям за свободу і незалежність нашої держави.

ВЗГ ХНУВС