Курсанти та студенти Харківського національного університету внутрішніх справ беруть участь у кібертурнірі «Битва університетів» із дисципліни «Counter-Strike: Global Offensive». Турнір проходить за участі Федерації кіберспорту України та інформаційної підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Реєстрація здобувачів вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ, які також бажають взяти участь у кібертурнірі, триває до 26 лютого 2022 року. Для цього кіберспортсмени повинні заповнити електронну анкету-заявку за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfE8QPNZtgaIU3TjchAWvvUk8sQ8YK8psRNmid_HC_MnZ-xxQ/viewform

У березні в університетах, що беруть участь у турніры, будуть проходити кваліфікаційні матчі між університетськими командами.

У ХНУВС вже сформовано три команди з числа курсантів і студентів університету. Після участі команд у кваліфікаційних зустрічах, команда-переможець буде захищати честь університету у фінальній частині турніру «Битва університетів», де зберуться команди-переможці з інших університетів Харкова.

Фінал відбудеться 20 березня 2022 року в кіберспортивному клубі Харкова «ZArena».

Із правилами турніру можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1Gm8qnbb1GWvoGfml2iiYkB2CPULm1-CU/view?usp=sharing

ВЗГ ХНУВС