Курсанти та курсантки Харківського національного університету внутрішніх справ отримали нагороду за участь у фестивалі театрів «Гендер в дії-2022», організований Національною академією Національної гвардії України, Харківською обласною державною адміністрацією та Центром гендерної культури.

Командам-учасницям були запропоновані ситуації, за якими театральні колективи мали імпровізувати на сцені протягом десяти хвилин. Крім того, усі команди отримали домашнє завдання – створити відеоролік на тему «Як у нашому закладі вищої освіти досягають гендерної рівності».

Оцінювало роботу журі, до складу якого увійшли представники Харківської обласної державної адміністрації, Харківської міської ради, Всеукраїнської громадської організації «Центр «Розвиток демократії», Харківського офісу Моніторингової місії ООН з прав людини, Міжнародного фонду відродження та Центру гендерної культури. Вони оцінювали артистичність, гендерну чутливість та рівень розкриття гендерної тематики. Команду Харківського національного університету внутрішніх справ представляли курсанти факультетів № 2 і №3.

ВЗГ ХНУВС