Відбулося онлайн-засідання студентського наукового гуртка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 під керівництвом Юлії Кириченко. В засіданні взяли участь студенти 4 курсу – члени наукового гуртка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки, які навчаються за спеціальністю «Право», й працівники кафедри - професори Аліна Чорна, Ірина Сядриста та доцент Андрій Денісов.

Із науковими доповідями виступили Іванна Свиноус «Полігамія у мусульманському праві», Людмила Нужна «Вплив оподаткування на стан аграрного бізнесу України, Ольга Шмулій «Проблема реформування податкової системи України», Любов Величко «Проблемні питання податкової системи України».

Наукові керівники Аліна Чорна, Ірина Сядриста та Андрій Денісов відзначили, що роботи студентами проведені на належному рівні, а дослідження обраних проблем є своєчасними й актуальними.

За результатами засідання наукового гуртка було прийнято рішення визнати надані до розгляду матеріали у якості наукових доповідей,  врахувати вказані зауваження під час подальшої наукової роботи та підготувати тези доповідей для участі в науково-практичних конференціях студентів, аспірантів і молодих вчених. 

ВЗГ ХНУВС