За сприяння декана факультету № 6 Оксани Брусакової та завідувача кафедри кібербезпеки та DATA-технологій цього ж факультету Юрія Гнусова разом із сертифікованим спеціалістом мережевої Академії CISCO викладачем  Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС Кирилом Котляровим для студентів і курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ було запущено дистанційний курс IT Essentials («Основи інформаційних технологій») від міжнародної академії Cisco. 

IT Essentials («Основи ІТ») – це практичний профорієнтований курс, який допомагає студентам розвивати базові професійні навички. Він допомагає підготуватися до початку роботи у сфері ІКТ й до отримання сертифікату COMPTIA A+, який забезпечить конкурентну перевагу на ринку праці та сприятиме кар'єрному росту. Разом із тим курс є підготовчим до навчальної програми Cisco CCNA.

За результатами навчання здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Кібербезпека», успішно закінчили дистанційний курс та отримали відповідні сертифікати.

ВЗГ ХНУВС