З перших днів широкомасштабного вторгнення рф на територію України працівники відділу соціально-гуманітарної роботи організувалися у волонтерський рух, надаючи підтримку й допомогу тим, хто її потребує: розвантажують вантажівки з гуманітарною допомогою та розвозять її по домівках літнім, хворим, одиноким мешканцям, малозабезпеченим і багатодітним родинам, інвалідам та ін. Це - продукти харчування, миючі засоби та засоби гігієни, дитячий одяг, харчування, підгузки, корм для тварин.

Надається допомога продуктами харчування бійцям територіальної та цивільної оборони. Здійснено доставку дитячого харчування та памперсів до пологового будинку, медикаментів для реанімаційного відділення Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті, Шпиталю ГУМВС в Харківській області та ін.

У складі волонтерської групи відомого українського письменника Сергія Жадана та фронтмена рок-груп "Жадан і собаки" і "Лінія Маннергейма» працівники відділу продовжують забезпечувати ліками найбільш уразливі верстви населення Харкова та області.

ВЗГ ХНУВС