Учасниця Школи наукового лідерства ХНУВС курсантка 2 курсу факультету № 1 Владислава Балера разом зі студенткою 2 курсу мовно-літературного факультету ХНПУ імені Г. С. Сковороди Каріною Ляш на волонтерських засадах реалізують освітній онлайн-проєкт «Support» для школярів. Усі кошти, отримані за проведені заняття, дівчата перераховують на гуманітарну допомогу армії та нужденним.
Проєкт включає психологічну підтримку малечі, яка перебуває у гострому стресовому стані, а також допомогу батькам шляхом проведення консультацій щодо того, як правильно діяти в умовах воєнного стану, щоб зменшити стрес своєї дитини.
Для наймолодших учнів 1-4 класів створено читацький клуб, де у цей непростий час кожній дитині прищеплюється любов до читання. З ними обговорюються сюжети творів, аналізуються вчинки героїв, розглядаються повчальні історії і виконуються літературні інтерактивні завдання. Також представниці університету навчають дітлахів української мови та історії України. Дівчата допомагають маленьким українцям та українкам вивчати шкільну програму, та найголовніше -  виховують в них любов до українського слова та історії рідного краю.
ВЗГ ХНУВС