Продовжується співпраця працівників відділу соціально-гуманітарної роботи з волонтерськими організаціями щодо надання допомоги цивільному населенню та бійцям Збройних Сил України.

Спільно з громадською організацією "Mobilout" працівниками відділу розвантажено та розфасовано гуманітарну допомогу від німецької благодійної організації IMES-Immediate Medical and Evakuation Service. Це - ліки, медичні матеріали - військовим шпиталям, військовий одяг та спорядження - бійцям ЗСУ. Усе доставлено за призначенням.

У складі Пісочинської цивільної оборони у вільний від несення служби час працівниками відділу було розвантажено більше 10 т гуманітарної допомоги, яку доставлено зі Львова.  Зібрано кошти на придбання дронів для ЗСУ.

У складі волонтерської групи українського письменника Сергія Жадана було придбано та доставлено на передову одяг і ліки бійцям ЗСУ. Наразі проводиться збір наступного вантажу "Усе домашнє. З тилу - на передову", щоб бійці на передовій знали, що вся країна з ними і відчували, що ми єдині і нас нікому й ніколи не перемогти.

ВЗГ ХНУВС