Працівники, курсанти та студенти Харківського національного університету внутрішніх справ стоять на захисті держави та активно долучаються до волонтерської роботи, надаючи підтримку й допомогу тим, хто її потребує в умовах воєнного стану.

Вони допомагають Захисникам продуктами харчування, приготуванням їжі, медикаментами, бронежилетами, тепловізорами, одягом та іншим обладнанням. Розвозять гуманітарну допомогу цивільним громадянам і медичним установам Харкова. Це – дитячий одяг, суміші, памперси, взуття, ліки, миючі засоби та засоби особистої гігієни.

Для психологічної допомоги та підтримки населення та бійців територіальної оборони створено: 

email: [email protected];

телеграм-канал: https://t.me/+KsadukqWQgk1OWUy.

Курсанти – учасники освітнього онлайн-проєкту «Support» для школярів. Проєкт включає психологічну підтримку малечі, роботу читацького клубу, вивчення української мови та історії України онлайн.

Діє Юридична клініка, яка надає безоплатну правову допомогу населенню. Консультацію можна отримати за попереднім записом: тел. 068-217-56-89, email: [email protected]

Центром Українсько-Польського розвитку університету налагоджено співпрацю з міжнародними партнерами: гуманітарну допомогу отримано від Клінічної фундації Фортуна, Алабама, США (Fortuna Clinical Foundation).

Віримо у Перемогу та наближаємо її!

Слава Україні!