Відбулося засідання наукового гуртка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 ХНУВС із використанням платформи Google Meet.
У роботі гуртка взяли участь завідуюча кафедри Ірина Панова, керівниця наукового гуртка Вікторія Мельник, професорка Олена Синявська та студенти.

Під час зустрічі були обговорені питання пов’язані з науково-дослідницькою роботою студентів, визначення актуальності тематики виступів, що безпосередньо стосуються проблем, які склалися в нашій державі. Здобувачі вищої освіти отримують знання в умовах воєнного стану, і тому були запропоновані наступні теми для дослідницької роботи: «Хто такі колоборанти», «Правові наслідки введення воєнного стану», « Захист прав внутрішньо переміщених осіб», «Діяльність ОТГ на тимчасово окупованій території України» та інші. Суденти також підготували доповіді на тему «Повноваження органів Національної поліції під час воєнного стану», у виступах яких були проаналізовані різні погляди на актуальну тематику. А саме, які відбуваються зміні та доповнення в ЗУ «Про Національну поліцію» та «Про Дисциплінарний статут Національної поліції України».


Увагу студентів звернули на необхідності участі в онлайн роботі семінарів, круглих столів, конференцій, що дасть можливість студентам вдосконалювати свої знання, розвивати науково-дослідницьку діяльність.