Відбулося чергове засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ у режимі онлайн під головуванням ректора генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка. Розглядалися питання щодо упорядкування оплати праці науково-педагогічного складу університету у період дії правового режиму воєнного стану, про стан роботи вчених рад факультетів і Сумської філії та шляхи удосконалення їх діяльності, про результати роботи Кременчуцького льотного коледжу, про стан студентсько-курсантського самоврядування в університеті, про удосконалення системи підготовки іноземних студентів на факультеті № 6 та інші актуальні питання.    

Також були затверджені графіки освітнього процесу на 2021/2022 навчальний рік, внесені зміни до графіків освітнього процесу на 2021/2022 навчальний рік Кременчуцького льотного коледжу. 

Завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем наукового забезпечення правоохоронної діяльності та якості підготовки кадрів доктор юридичних наук, доцент Костянтин Бугайчук був висунутий Вченою радою університету кандидатом на здобуття обласної іменної стипендії Харківської обласної державної адміністрації в галузі науки в 2022 році.

Валерій Сокуренко наголосив, що колектив університету працює, несе службу, виконує усі завдання, поставлені Міністерством внутрішніх справ і Міністерством освіти та науки України, вирішує питання, повʼязані з навчальним процесом, науковою, методичною діяльністю закладу вищої освіти.