Працівники відділу соціально-гуманітарної роботи ХНУВС продовжують надавати допомогу бійцям Збройних Сил України, підрозділам територіальної оборони та Національної поліції України.

У складі Благодійного фонду "Допомога – це я" передано гуманітарну допомогу – спальні мішки, ліки, засоби особистої гігієни – харківським поліцейським і підрозділам територіальної оборони м. Харкова та м. Дергачі.

У складі волонтерської організації українського письменника Сергія Жадана для бійців Збройних Сил України придбано та передано необхідну амуніцію та шоломи.

Вкотре, власним автотранспортом доставлено безпосередньо на фронт продукти харчування для бійців, які ведуть бойові дії на Харківщині. А на зворотньому шляху допомогли громадян Харківської області евакуюватися з території, де відбуваються воєнні дії, та дістатися безпечних місць.

Працівники відділу соціально-гуманітарної роботи і надалі надаватимуть допомогу усім, хто її потребує і робитимуть максимум, щоб наблизити нашу Перемогу. Все буде Україна!