Завідувач кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 ХНУВС доктор юридичних наук, професор, заслужений працівник освіти України Олексій Литвинов взяв участь у роботі VІ міжнародної науково-практичної конференції «Кримінально-правова охорона інформаційної безпеки», що пройшла під егідою Всеукраїнської асоціації кримінального права на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

На конференції відбулось обговорення сучасних проблем кримінально-правової охорони інформаційної безпеки людини, суспільства, держави й світу в національному й міжнародно-правовому вимірах та ознайомлення з досвідом зарубіжних країн із цих питань. Відбулась жвава дискусія щодо стану і перспектив здійснення міждисциплінарних досліджень у сфері забезпечення інформаційної безпеки, що пов’язані з кримінальним правом та засобами інших кримінально-правових наук.

Як провідний доповідач Олексій Литвинов виступив із доповіддю на тему – «Антиукраїнська пропаганда як об’єкт кримінологічного впливу».

ВЗГ ХНУВС