В умовах радикальних змін в організації та запровадженні навчального процесу в закладах вищої освіти онлайн-навчання набирає все більше обертів. При цьому, мова йде не тільки про навчання здобувачів освіти, але і про педагогічний склад, який, з метою підвищення власної професійної кваліфікації, бере участь у різноманітних онлайн-курсах. 

Не обійшла ця нова форма самовдосконалення і педагогічний склад інституту післядипломної освіти ХНУВС. Протягом поточного місяця викладачі та фахівці інституту пройшли навчання з різноманітних курсів, а саме: Дмитро Перевєрзєв – «Освітні інструменти критичного мислення»; Олександр Німецький – «Інформаційна безпека»; Сергій Захарченко – «Вивчаючи міжнародне гуманітарне право»; Вікторія Єременко – «Культура толерантності: як побудувати суспільство, комфортне для всіх» та Вадим Горбенко – «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: нові вимоги та можливості».

Отримані знання та практичні навички стануть ефективним інструментом у процесі підвищення якості навчального процесу слухачів курсів первинної підготовки поліцейських.

ВЗГ ХНУВС