Ректор Харківського національному університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко в онлайн режимі провів робочу зустріч із студентами, слухачами магістратури та аспірантури, працівниками факультету № 6 університету. У заході також взяли участь перший проректор вишу Дмитро Швець, проректори Сергій Бортник і Михайло Бурдін.

Валерій Васильович зазначив, що в Україні триває воєнний стан, але здобувачі вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують отримувати професійну та якісну освіту. Науково-педагогічний склад університету надає необхідні ґрунтовні знання та навички, які допоможуть реалізуватися у майбутній професії. Він закликав молодь бути сумлінними у навчанні, набувати професійних навичок, досвіду, бути справжніми патріотами своєї держави. 

Валерій Сокуренко зазначив, що університет входить до рейтингу найкращих вишів і навчатися в ньому – відповідально і престижно. Університет об’єднує не лише молодь, яка хоче отримати гідну професійну підготовку, але й акумулює та впроваджує в освітню діяльність сучасні методики та напрацювання інших держав. Готуючи висококласних фахівців, колектив університету робить свій внесок у зміцнення та розвиток держави, забезпечуючи її спеціалістами, які здатні не тільки працювати в сучасних умовах швидкого розвитку високих інноваційних технологій, а й віддано служити людям і захищати Рідну Україну.

ВЗГ ХНУВС