Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Ірина Казанчук взяла участь у вебінарі на тему «Як обрати видання для публікації та не помилитися з вибором», організованому Clarivate.

Під час вебінару спікеркою заходу – консультантом із регіональних рішень Clarivate кандидатом біологічних наук Іриною Тихонковою – було детально розглянуто важливі для науковців питання: що дає науковцю публікація в міжнародному виданні; як обрати якісне видання для публікації та уникнути «хижацького» видання; що таке високоцитована робота; чи є обмеження за кількістю авторів, установ, посилань в переліку літератури; якими є структура статті та правила її оформлення; які терміни рецензування та друку статті; як швидко і без помилок оформити публікацію за форматом видання; що можна чи не можна робити зі статтею після публікації; перевірка індексації видання у Web of Science Core Collection.

Після закінчення вебінару спікерка відповіла на запитання учасників. За результатами вебінару Ірина Казанчук отримала сертифікат міжнародного зразка. Отримані знання будуть використані у подальшій науково-дослідній діяльності.

 

ВЗГ ХНУВС