Мета конференції, яка відбулася в рамках міжнародного проєкту Горизонт 2020 «Взаємодія мережі розвідки й безпеки з суб’єктами промисловості та науки» (NOTIONES), – презентація та обговорення з практиками результатів проєкту щодо аналізу циклу розвідки на стратегічному рівні. Крім того, розглянуто приклади впровадження циклу розвідки у глобальних гравців, таких як ЄС і НАТО та на національному рівні. Також, досліджено особливості застосування окремих фаз циклу розвідки у сценаріях: (a) терористичний напад проти держав-членів ЄС; (b) гібридна стратегія для дестабілізації держав-членів ЄС; (c) масовий приплив імміграції до кордонів ЄС; (d) кібератака на критичну інфраструктуру. 

Ректор ХНУВС Валерій Сокуренко презентував учасникам конференції практику застосування циклу кримінальної розвідки в Національній поліції України та технологічні інновації, необхідні для попередження кібератак на критичні інфраструктури.

Після обговорення подальшого життєвого циклу та ролі учасників проєкту «NOTIONES» представники ХНУВС отримали пропозиції для спільної розробки новітніх проєктів у рамках програми «Горизонт Європа» та «Еразмус».

ВЗГ ХНУВС