Відбулася онлайн-зустріч керівництва факультету № 2 з майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками на платформі ZOOM: «Особливості вступу і навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2022 році».

У заході взяли участь: помічник ректора Віктор Слиш, декан факультету № 2 Костянтин Гарбузюк, заступник декана факультету № 2 з навчально-методичної роботи Сергій Гіренко, доцент кафедри соціальних та економічних дисциплін Наталія Павленко, представники приймальної комісії ХНУВС Марина Давидова, Ігор Овчаренко, Юрій Поліванов, начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції однієї з областей Украіни.

Обговорювалися питання щодо умов вступу на спеціальності університету, терміни та особливості навчання, перспективи подальшого працевлаштування випускників після закінчення університету. Майбутні абітурієнти цікавилися питаннями порядку подачі онлайн-заяв, вимогами щодо стану здоров’я, нормативами з фізичної підготовки, та умовами вступу на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб.

До заходу підключилися учасники з 95 локацій. На всі свої запитання вони отримали вичерпні відповіді.

ВЗГ ХНУВС