Студентка 2 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Анастасія Науменко взяла участь у проєкті молодіжного обміну Erasmus+ «@ACTIVATE- Project on Participation of Young People Online», що відбувся у м. Фетхіє, Туреччина.

Проєкт, що фінансується Британською радою, спрямований на підвищення компетенцій молодіжних працівників щодо активізації онлайн-участі молоді та безпосередньої роботи щодо розширення їх прав і можливостей. Учасниками проєкту стали молоді люди, волонтери, молодіжні лідери віком від 18 до 30 років, які володіють англійською мовою.

​Цілями молодіжного обміну є створення простору для молоді задля обміну досвідом і практиками, які вони отримують у своїх країнах і спільнотах щодо онлайн-участі та онлайн-активізму; налагодження зв'язків з молоддю інших країн; навчання; створення можливості для учасників тренінгу попрактикуватися в ролі лідерів груп своїх країн, фасилітаторів міжкультурних груп та організаторів міжнародного молодіжного обміну, а також сприяння молодіжному руху та заохочення бути активними особистостями серед своїх однолітків.

ВЗГ ХНУВС