Перший проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Моргунов провів зустріч з представниками колективу університету, які продовжують працювати на основній базі, у Харкові.

Звертаючись до присутніх, він зазначив, що навчальний процес триває, заклад вищої освіти продовжує свою діяльність і виконує поставлені керівництвом держави, Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством освіти і науки України завдання, головним з яких є підготовка фахівців для Національної поліції України та цивільного сектору економіки держави. Також наголосив, що керівництво університету робить усе необхідне для забезпечення оптимальної діяльності закладу вищої освіти, зважаючи на умови воєнного стану та тимчасову передислокацію підрозділів університету до інших регіонів України. І ректор особисто, і проректори готові до вирішення нагальних питань та надання необхідної допомоги членам університетського колективу задля оптимізації та створення комфортних умов для подальшої роботи.

Перший проректор закликав працівників закладу вищої освіти й надалі ставитися до виконання своїх обов’язків добросовісно, відповідально і з розумінням щодо сучасних реалій. Це надзвичайно важливо.


ВЗГ ХНУВС