Сьогодення вимагає постійного самовдосконалення фахівця будь-якого профілю, а вільне володіння англійською мовою, враховуючи стрімкий розвиток євроінтеграційних процесів та можливості набуття професійних знань і навичок у зарубіжних колег, є вкрай необхідним.

Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету № 4 Тетяна Кальченко і старший інспектор з комунікації Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області провели бінарне заняття з іноземної мови професійного спрямування для курсантів навчальної групи 205 факультету № 1.

Під час практичного заняття «Пограбування» курсанти розглянули термін «грабіж» як різновид викрадання чужого майна підвищеної суспільної небезпеки, порівняли його з терміном «крадіжка» та визначили намір протиправних дій грабіжника. Було розглянуто дії працівника поліції при повідомленні про вчинення грабежу та проведено рольову гру.

Повідомлення фахівця з комунікації про оприлюднення інформації діяльності поліції на сайтах, у соціальних мережах супроводжувалися прикладами та висновками з власного професійного досвіду, важливими практичними порадами та цікавими відео та аудіозаписами.

ВЗГ ХНУВС