Групи курсантів факультету № 2 та №3 Харківського національного університету внутрішніх справ стали глядачами театральної вистави «Народжений з крилами». Відділом соціально-гуманітарної роботи було запрошено в гості до університету мистецький проєкт «MediaVisionTheatre», який презентував виставу про життя, філософію та кохання Антуана де Сент Екзюпері – відомого французького письменника і льотчика, який загинув під час здійснення бойових вилетів проти нацистської Німеччини та її союзника фашистської Італії.

Лише чотири учасника театрального колективу, завдяки оригінальній мистецькій побудові вистави, яка включала елементи спілкування з публікою, змогли за недовгий час вистави поставити і дати відповідь на одні з найважливіших питань теми «Людина і війна».

Театральне звернення до долі військового льотчика напередодні Дня повітряних сил Збройних Сил України – це можливість здійснення національно-патріотичного виховання мистецькими засобами. Саме у життєстверджуючому усвідомленні героїчної боротьби за світлі ідеали свободи, благополуччя Батьківщини і кола близьких людей сьогодні, як і у період Другої світової війни, знаходять сили і захисники України, і курсантська молодь, яка, склавши Присягу, стала на шлях служіння Закону й народу України.

ВЗГ ХНУВС