Відбулася зустріч керівництва факультету № 6 зі студентами 2 та 3 курсів за спеціальностями «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування» та 2 курсу за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». Це завершальна зустріч зі студентами старших курсів, в якій взяли участь декан факультету № 6 Оксана Брусакова, заступник декана Сергій Загородній, методисти курсів Надія Бутова, Ольга Пугачова та старости навчальних груп.

На початку заходу декан факультету привітала працівників і студентів з Днем Незалежності України та наголосила на необхідності сумлінного навчання здобувачів освіти з використанням системи управління дистанційним навчанням Moodle. Декан факультету підкреслила важливість активної участі студентів в освітній, науковій та громадській діяльностях задля формування у них ключових компетентностей та всебічного розвитку.

Особлива увага Оксаною Брусаковою була зосереджена на безпеці кожного здобувача вищої освіти та необхідності їх конструктивної комунікації з методистами курсів, кураторами навчальних груп та керівництвом факультету.

Сергій Загородній поінформував про особливості навчального процесу першого семестру 2022–2023 навчального року та наголосив на необхідності виконання студентами умов договору про надання освітніх послуг.

ВЗГ ХНУВС