Шановний Дмитре Володимировичу! Від імені багатотисячного колективу Харківського національного університету внутрішніх справ і себе особисто вітаю Вас і очолюваний Вами колектив Одеського державного університету внутрішніх справ зі 100-річним ювілеєм!

Університет пройшов славетний шлях становлення та розвитку, ставши одним із найкращих поліцейських вишів. За усі роки плідної і наполегливої праці колектив підготував тисячі молодих фахівців для правоохоронних органів нашої держави, які й сьогодні, у скрутний для країни час, забезпечують не лише безпеку громадян, але й зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність України, її свободу й принципи демократії.

Пишаємося тим, шановний Дмитре Володимировичу, що певний період Вашого життя пов'язаний із Харківським національним університетом внутрішніх справ, де Ви віддано несли службу, набували життєвого та професійного досвіду, зростали як науковець, організатор, лідер. Ваші відданість справі, працелюбність, життєва мудрість і висока відповідальність є прикладом того, яким має бути справжній громадянин, поліцейський, патріот своєї держави.

Бажаємо Вам і колективу університету подальших успіхів і нових здобутків, мужності та незламної сили духу в ім'я перемоги України! Миру, добра та злагоди!

Слава Україні!

 

З повагою
ректор Харківського національного
університету внутрішніх справ
генерал поліції 3-го рангу                                             
Валерій Сокуренко