Під час табірного збору з курсантами-першокурсниками Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ провели зустріч представники Управління патрульної поліції в Сумській області.

Інспектори сектору зв’язків з громадськістю Оксана Красовська, Марина Горьковська та інспектор роти № 3 УПП в Сумській області Микола Салафудінов ознайомили курсантів із діяльністю патрульної поліції та особливостями роботи патрульних.

Після спілкування з молоддю представники патрульної поліції провели квест на тему «Закон і порядок». У ньому взяли участь шість команд. На кожній локації команди зустрічали курсанти 2 курсу, які допомагали патрульним у проведенні квесту. Учасники команд виконували різні завдання: на швидкість одягали екіпіровку патрульного, здійснювали регулювання дорожнього руху, здавали іспит на знання правил дорожнього руху та правових законів, вирішували завдання на логіку тощо.

Після завершення квесту було визначено переможців, яких нагороджено грамотами патрульної поліції. За результатами змагань І місце посіла команда «Комета», ІІ місце – команда «Спецбатальйон», ІІІ місце – команда «102».

Сумська філія ХНУВС