Працівники та курсанти факультетів № 2 та № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали вихованців Вінницького навчально-реабілітаційного центру «Гніздечко» Вінницької обласної ради.

Курсанти із задоволенням поспілкувалися з дітьми та провели для них заняття з елементами тренінгу з протидії булінгу. Вони розповіли їм як протидіяти насильству та реагувати на прояви булінгу, до кого необхідно звертатися та у яких випадках. Під час перегляду добірки мультфільмів курсанти запропонували малечі поміркувати, чи відбувався булінг над героями мультфільмів, хто був жертвою, а хто булером. Щоб діти розуміли значення поняття «булінг», вміли відрізнити булінг від жарту, курсанти провели з ними імітаційну гру «Якщо тебе ображають».

Вихованці центру передали курсантам малюнки, присвячені Міжнародному дню миру, для військових Збройних Сил України. На малюнках хлопчики та дівчатка від щирого серця написали свої побажання воїнам, щоб вони поверталися додому живими, здоровими та з перемогою. Діти вірять, що їхні кольорові творіння принесуть бійцям гарний настрій, наснагу й силу захищати Україну. Малюнки з щирими побажаннями будуть обов'язково передані нашим героїчним захисникам і стануть для них надійними оберегами.

До дитячого центру курсанти привезли гуманітарну допомогу – продукти харчування, солодощі, розвиваючі ігри та канцелярські приладдя.

ВЗГ ХНУВС