Провідна фахівчиня відділення кадрового забезпечення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Ганна Мітітєл спільно зі студентсько-курсантським Парламентом на чолі з його головою, курсантом 3 курсу капралом поліції Миколою Сіроштаном провели у режимі онлайн зустріч-знайомство зі студентами-першокурсниками за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність».

Під час зустрічі Ганна Іванівна ознайомила першокурсників з історією та традиціями закладу вищої освіти, обговорила питання щодо організації виховного та культурно-масового процесу під час дистанційного навчання.

Микола Сіроштан представив творчу і креативну команду Парламенту, розповів про діяльність студентсько-курсантського самоврядування, про цікаві молодіжні проєкти і запросив першокурсників долучатися до активного студентського життя.

Заступниця голови Парламенту та голова наукового сектору, студентка 3 курсу Мея Аль Хататнех закликала студентів із перших днів добре навчатися, досягти значних успіхів і професійного зростання, адже саме від навчального процесу залежить їх майбутнє.

Зустріч пройшла у дружній атмосфері, де відбувався справжній діалог між студентсько-курсантським Парламентом та студентами. Насамкінець організатори заходу подякували усім за конструктивну бесіду та побажали успіхів у всіх починаннях.

Сумська філія ХНУВС